НОВИНИ

Премиерът Борисов инспектира ремонта на пътя Пловдив - Асеновград

За широк обществен дебат и промени в Закона за обществените поръчки, които да доведат до спиране на безкрайните обжалвания призова министър-председателят Бойко Борисов.

БНТ2-Пловдив
от БНТ2-Пловдив
15:47, 17.08.2017
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

Премиерът направи това при инспекция на започналите преди седмица ремонтни дейности на пътя Пловдив - Асеновград. Заедно с министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков те обсъдиха с представители на фирмата-изпълнител необходимите дейности за реконструкцията на 11-километровата отсечка известна като „пътя на смъртта". Борисов припомни, че цели две години са текли обжалвания на процедурите, което е спряло строителството.

Бойко Борисов - министър-председател: Аз не съм доволен, от това че две години загинаха хора тука заради тези безумни обжалвания на обществените поръчки. Просто тези фирми "щатни обжалвателки", които ни спират вече две години не можем да почнем обходите на Поморие, и понеже питате за Слънчев бряг, този път щеше да е готов. Тол система две години, тука две години, ето това е - медиите, дайте да направим едни дебат по темата. Много ми се иска да станат тези неща.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Летни маршрути: До Мусала и обратно... с деца
Летни маршрути: До Мусала и обратно... с деца
Няма да се правят нови промени в пенсионната система
Няма да се правят нови промени в пенсионната система