НОВИНИ

Премиерът Борисов заминава на посещение в Албания

Утре премиерът Бойко Борисов е на посещение в Тирана ще проведе среща с министър-председателя на Албания Еди Рама, която ще бъде последвана от пленарни разговори. Ще бъдат обсъдени диалогът и сътрудничеството между страните от региона за постигане на напредък по пътя на европейската интеграция на държавите от Западните Балкани.

премиерът борисов заминава посещение албания
bnt avatar logo
от БНТ
19:09, 03.06.2018
Чете се за: 00:20 мин.
У нас

По време на визитата си българският министър-председател ще участва в среща по Процеса Акаба по въпросите на Балканите, както и в конференция, посветена на борбата с насилствения екстремизъм, заедно с премиера на Албания Еди Рама и краля на Йордания Абдулла II.

Процесът Акаба представлява поредица международни срещи, инициирани за пръв път от краля на Йордания Абдулла II през 2015 г. Тяхната цел е поддържане на международната и регионалната координация и сътрудничество в борбата с тероризма, екстремистките идеологии и радикализацията чрез всеобхватен подход. Срещите са част от инициативите на крал Абдулла II за установяване на контакти с различни страни по света, с цел координацията на антитерористичните действия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Адвокатът на Тръмп заяви, че президентът би могъл да амнистира сам себе си
Адвокатът на Тръмп заяви, че президентът би могъл да амнистира сам себе си
Словения гласува на предсрочни парламентарни избори
Словения гласува на предсрочни парламентарни избори