НОВИНИ

Премиерът Бойко Борисов на срещата на ПСЮИЕ в Дубровник

Премиерът Бойко Борисов е в Хърватския град Дубровник за участие в срещата на върха на държавните и правителствените ръководители на страните участнички в процеса за сътрудничество в Югоизточна Европа в рамките на заключителните срещи на хърватското председателство. В паралелна среща на външните министри участие ще вземе и вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева. В българската делегация е и министърът за европредседателството на България - Лиляна Павлова.

Ирина Цонева
от Ирина Цонева оператор: Илия Иванов
11:32, 30.06.2017
Чете се за: 00:15 мин.
По света

Необходимостта от общи политики на балканските държави в рамките на НАТО и ЕС и важността на евроатлантическото бъдеще за целия регион ще бъде акцент в изказването на българския премиер Бойко Борисов пред форума.

Заключителният форум на държавите членки на Процеса за сътрудничество в Югоизточта Европа в рамките на хърватското председателство започна тази сутрин със среща на външните министри, в която изказване има вицепремиерът и външен министър Екатерина Захариева, а следобед е срещата на върха на държавните и правителствените ръководители.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Гледат мерките на нападателите от Асеновград
Гледат мерките на нападателите от Асеновград
Над 100 са свободните места за учители във Варна
Над 100 са свободните места за учители във Варна