НОВИНИ

Премиерът: ​Няма проблем в коалицията заради назначенията в КЕВР

Няма проблем в коалицията заради назначенията в КЕВР. Това обявиха премиерът Бойко Борисов и вицепремиерът Красимир Каракачанов. Вчера от ВМРО изразиха недоволство, че в енергийния регулатор са избрани хора на ДПС и Воля, но не и техният кандидат. Борисов каза, че с патриотите имат разписано коалиционно споразумение, към което ще се придържат. Каракачанов пък посочи, че не е имало случай, в който да не е получил съдействие от Борисов.

Надежда Василева
от Надежда Василева
19:38, 27.04.2018
Чете се за: 00:21 мин.
У нас
премиерът ​няма проблем коалицията заради назначенията кевр
Бойко Борисов - министър-председател: Аз специално нямам никакво напрежение, точно обратното. Работим добре с всички министри и вицепремиери. Модерно е да се създават непрекъснато напрежение, но преди 1 година, когато трябва да се създаде правителство, нито ГЕРБ ще стане ВМРО, нито ВМРО - ГЕРБ. Имаме различия, те ще останат, но имаме една обща цел - държавата да върви напред, да е по-успяла. Затова сме тук заедно.
Красимир Каракачанов - вицепремиер и лидер на ВМРО: С премиера нямам никакви проблеми, но в парламента трябва да се подобри диалогът, там скърцат колелцата, това е въпрос на Коалиционен съвет, на който тези неща трябва да бъдат гледани.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
БАН: Не се налага изместване на трасето от АМ Струма заради откритата гробница
БАН: Не се налага изместване на трасето от АМ "Струма" заради откритата гробница
ДРУГИТЕ новини: Реалните сюжети на Нелюбов
ДРУГИТЕ новини: Реалните сюжети на "Нелюбов"