НОВИНИ

Премиерът в оставка Бойко Борисов пожелава здрава и мирна година

Нека да е честита новата 2017-та година! Пожелавам на всички здраве, мир и благополучие, пише в социалната мрежа премиерът в оставка Бойко Борисов.

bnt avatar logo
от БТА
10:33, 01.01.2017
Чете се за: 00:45 мин.
У нас
премиерът оставка бойко борисов пожелава здрава мирна година

Той отбелязва, че 2016 г. е била година на много предизвикателства и трудности пред нас. "Ние, всички заедно, успяхме да съхраним спокойствието и мира в България въпреки военните конфликти и размириците, които се случиха в близки на нас държави. Благодарен съм, че българите за пореден път доказахме, че сме миролюбив, състрадателен и винаги готов да помогне народ", пише Борисов.

"През 2016 година ние като правителство постигнахме реални резултати във важни сфери на обществения живот като икономиката и финансите, където България е сред първите страни в целия Европейски съюз по икономически ръст, а за пръв път от близо десетилетие очакваме да завършим годината със значителен излишък в държавния бюджет. Имаме над 4 милиарда приходи от борбата с контрабандата. Увеличихме в пъти инвестициите, продължихме политиката си от първия мандат - построихме пътища, магистрали, пречиствателни станции, спортни зали и други. Въпреки това - категоричните резултати от проведените преди месец и половина избори бяха ясен сигнал, че обществото има и други очаквания към нас. Ние чухме добре това послание, направихме си равносметката и сме готови с нови сили и идеи да продължим да работим неуморимо за бъдещето на децата ни", посочва премиерът.

"Бъдете здрави и щастливи. Дано 2017-та година да бъде успешна и мирна!", пожелава Бойко Борисов.

;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пролетното зелено е цветът на 2017 г.
Пролетното зелено е цветът на 2017 г.
2017-а - годината на Огнения петел
2017-а - годината на Огнения петел