НОВИНИ

Президентът се срещна със Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва

"Обединението на военно-патриотичните организации е стъпка в правилната посока към единни действия, защото разпокъсаността не води до резултати". Това заяви държавният глава и върховен главнокомандващ на Въоръжените сили Румен Радев, който прие днес на "Дондуков" 2 ръководството на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва, съобщиха от прессекретариата на президента.

президентът срещна съюза офицерите сержантите запаса резерва
bnt avatar logo
от БНТ
16:04, 20.02.2018
Чете се за: 00:20 мин.
У нас

По време на срещата е бил представен новият управителен съвет и основните дейности и инициативи, залегнали в решенията на конгреса от септември 2017 г.

Държавният глава е изразил признателността си за приноса на СОСЗР във военнопатриотичното възпитание на младите хора, за работата с подрастващото поколение, за поддръжката на военните паметници, както и за цялостната дейност на Съюза.

"Членовете на Съюза заслужават достойно отношение и положение в обществото ни", е посочил президентът Радев, според когото държавата може по-активно да се възползва от експертния капацитет на запасните военни. Румен Радев е приветствал ръководството на СОСЗР за инициативата му да бъде приет Закон за запасното воинство.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Служители на “Съдебна охрана” в Благоевград на пореден протест
Служители на “Съдебна охрана” в Благоевград на пореден протест
Жена от симитлийското село Крупник шие народни носии за танцови състави
Жена от симитлийското село Крупник шие народни носии за танцови състави