НОВИНИ

Приказка за една нощ в Айфеловата кула

Нощувка в Айфеловата кула - такова уникално преживяване се случва на няколко щастливци по време на европейското по футбол. Първите късметлии - френско семейство от провинцията - вече прекараха една незабравима нощ в специално устроения апартамент. Вторите снощи бяха британско семейство с двама сина аутисти.

bnt avatar logo
от Невена Бонева
16:57, 30.06.2016
Чете се за: 00:39 мин.
Още

Да се качи на Айфеловата кула и да гледа Париж отвисоко може всеки жител и гост на Париж. По време на европейското футболно първенство става възможно и друго. Компания за ваканционно настаняване подреди луксозен апартамент на първото ниво и избра гостите с конкурс с въпрос - какво бихте направили, ако апартаментът беше ваш за една нощ. Френска двойка с три деца, която не е виждала Париж от десетилетия, първа се наслади на гледката, интериора - дело на известен френски дизайнер, и на вечеря, приготвена от прочут майстор готвач. После дойде ред на англичани с двама сина аутисти.

;

За двамата малчугани особено приказна е възможността сами да включат осветлението на кулата, която грейва в избрани от тях цветове.

Мишел Стивънсън
Всичко е за тях всъщност, защото те много харесват кулата, и конструкцията и светлините. Тъй като са аутисти, за тях най-възхитителното са светлините. Никога няма да им се случи отново, това е преживяване веднъж в живота. Само заради тях участвахме и спечелихме.

Парижката приказка ще продължи на 4 юли със събиране на четири поколения от едно американско семейство. Накрая на осми юли тризначки от Япония ще отпразнуват неотдавнашната сватба от едната от сестрите.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мартин Минков е новият програмен шеф на БНР
Мартин Минков е новият програмен шеф на БНР
Изгубени в Шекспир
Изгубени в Шекспир