НОВИНИ

​Принц Чарлз посети новородения си внук принц Луи

Британският престолонаследник принц Чарлз е посетил новородения си внук принц Луи, съобщават в. "Дейли мейл" и в. "Дейли експрес".

bnt avatar logo
от БТА
10:17, 03.05.2018
Чете се за: 00:47 мин.
По света
​принц чарлз посети новородения внук принц луи

След раждането на третото дете на принц Уилям и херцогинята на Кембридж Катрин на 23 април поклонниците на кралското семейство започнаха да се питат защо дядото, с когото новороденият принц Луи Артър Чарлз споделя две от имената си, все още не го е посетил. Наблюдателите на свой ред отбелязаха, че изминалите дни са били доста натоварени за принц Чарлз.

Сега британски издания, сред които в. "Дейли мейл" и в. "Дейли експрес", съобщават, че престолонаследникът е намерил пролука в натоварения си график и е посетил новородения си внук в двореца Кенсингтън.

От Кларънс хаус - официалната резиденция на принц Чарлз, са потвърдили за в. "Дейли мейл", че престолонаследникът, както и съпругата му, херцогинята на Корнуол Камила, са посетили двореца Кенсингтън, за да видят принц Луи.

Сп. "Хелоу!" отбелязва, че принц Чарлз неслучайно е избрал датата 2 май за посещението си - в същия ден по-голямата му внучка принцеса Шарлот отпразнува третия си рожден ден.

;

Ден по-рано - на 1 май, принц Луи беше посетен от прабаба си кралица Елизабет Втора. Нейно Величество беше докарана с хеликоптер от замъка Уиндзор, където пребивава със съпруга си принц Филип след изписването му от болница през април, припомнят изданията.

В. "Дейли експрес" пише, че новороденият принц вече се е "запознал" и с другите си баба и дядо - Каръл и Майкъл Мидълтън, родителите на херцогинята на Кембридж Катрин, както и с леля си Пипа Мидълтън, за която наскоро беше съобщено, че очаква първото си дете.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Във Великобритания се провеждат местни избори
Във Великобритания се провеждат местни избори
Николай Нанков: Реалистично е през 2024 г. да имаме завършена АМ Хемус
Николай Нанков: Реалистично е през 2024 г. да имаме завършена АМ "Хемус"