НОВИНИ

Принц Джордж тръгна на училище (СНИМКИ)

Британският принц Джордж днес тръгна на училище, а вълненията на 4-годишния престолонаследник очаквано привлякоха интереса и на медиите. Джордж ще посещава престижно лондонско училище, в което обещават да се отнасят с него така, както с всички останали деца.

Джанан Дурал
от Джанан Дурал
14:48, 07.09.2017
Чете се за: 00:46 мин.
Още
принц джордж тръгна училище снимки

Двама бъдещи крале или просто баща и син в първия учебен ден? Принц Уилям и 4-годишният му син Джордж пристигат пред сградата на частно училище "Томас" Лондон. Ръководстовот на училището го описва като "голямо, натоварено, леко хаотично, за космополитни родители, които искат децата им да имат най-доброто английско образование, за което се плаща. В случая - 18 хиляди паунда годишно. Негови възпитаници са редица британски звезди, но никога досега член на кралското семейство.

;
Бен томас, директор на училището: Нашата цел е учениците ни да растат като свободомислещи и уверени в себе си хора. Надявам се и той да бъде такъв. Той няма да получава някакво специално отношение. Това е нещо, което и родителите му не желаят да се случва. Важното е тук да се чувства сигурен и да бъде просто дете.

Първото правило в училище "Томас", е да бъдеш мил, да нямаш само един най-добър приятел, а да общуваш с всички. В него има 560 деца между 4 и 13 години, от 19 националности.

Освен традиционните математика и литература, децата изучават и предмети като "разбиране на света" и "комуникация и езици". В програмата има и много часове по спорт и изкуства.


;

По молба на принц Уилям и съпругата му Кейт, първият учебен ден на синът им беше запечатан само от един фотограф и един телевизионен екип.

Принцът ще бъде известен като Джордж Кеймбридж.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Парламентът прие отчета на НЗОК за 2016 г.
Парламентът прие отчета на НЗОК за 2016 г.
Какво трябва да знаем за боновата книжка и акциите придобити с нея?
Какво трябва да знаем за боновата книжка и акциите придобити с нея?