НОВИНИ

Принц Хари се сгоди за американската актриса Меган Маркъл

Британският принц Хари ще се ожени за своята годеница американската актриса Меган Маркъл през пролетта на следващата година, след като двамата са се сгодили по-рано този месец. Това обявиха от кралската резиденция „Кларънс хаус“.

bnt avatar logo
от БНТ
13:00, 27.11.2017 (извънредно)
Чете се за: 00:44 мин.
Още
„Негово кралско височество принцът на Уелс с удоволствие съобщава годежа на принц Хари за г-жа Меган Маркъл. Сватбата ще се състои през пролетта на 2018 г.“, се казва в изявлението.

След съобщението за сватбата им, 33-годишният Хари и 36-годишната Меган се появиха пред журналисти заедно и показаха годежния пръстен на ръката на американската актриса. Той е с диаманти от брошка на принцеса Даяна. Хари призна, че Меган е станала единствената за него още при първата среща. Двамата се запознаха през юли миналата година.

Меган Маркъл е разведена и е със смесена кръв - баща ѝ е бял, работи по осветлението в телевизия, а майка ѝ е афроамериканка, писихотерапевт и инструктор по йога. Кралската годеница е родена в Лос Анджелис, зодия Лъв, завършила е университет, където е учила международни отношения и театрално изкуство, снимала се е в няколко сериала и живее в Торонто.

Фортунато Алиодоро, съсед на Меган Меркъл в Торонто: Прибираше се в къщи късно и няколко пъти видях и момчетата от кралската канадска полиция да паркират тук. Казах им, че могат да го правят, защото знам какво става - понякога папараците са досадни. След три-четири седмици един от полицаите се извини, че заемат толкова място, а аз им казах на шега: "Не се тревожете, наближава Коледа, белгийски шоколад ще дойде добре". Тя ме чу и на следващата сутрин получихме торбичка с подарък от нея. Беше много мило.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Рамзан Кадиров остава начело на Чечения, заяви Кремъл
Рамзан Кадиров остава начело на Чечения, заяви Кремъл
БПЦ е готова да съдейства за каноническия статут на Македонската църква
БПЦ е готова да съдейства за каноническия статут на Македонската църква