НОВИНИ

Бум в социалните мрежи: Принц Хари забавлява двегодишно момиченце

Вълна от одобрение в социалните мрежи предизвика отношението на британския принц Хари към двегодишно момиченце, което си похапна от неговите пуканки по време на спортна среща. Кадрите са заснети в Торонто на сегашното издание на Игрите на непобедимите - спортно събитие от параолимпийски тип за военни инвалиди и ветерани.

bnt avatar logo
от БНТ
18:55, 29.09.2017
Чете се за: 00:30 мин.
По света

Видеото съдържа три от нещата, които допадат най-много в интернет - сладки деца, мило отношение и... принц Хари. Посегателството върху кралските пуканки е дело на 2-годишната Емили Хенсън - дъщеричка на приятелско семейство на принц Хари.

Тя седи в скута на майка си, а бащата е участник в Игрите на непобедимите, параолимпийски състезател и бивш военен инженер, загубил и двата си крака при експлозия на самоделно взривно устройство в Афганистан през 2011-та. В Торонто компанията наблюдава волейболната среща на Великобритания срещу Дания.

Вдъхновен от американските Игри на войните за военни инвалиди и ветерани, принц Хари организира британски аналог с първо издание в Лондон през 2014-а. Тогава капитан на британския отбор е бащата на момиченцето Дейвид Хенсън.

На сегашното издание на Игрите на непобедимите принц Хари се появи за първи път публично с приятелката си Меган Маркъл - американска актриса и фотомодел.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Красимир Велчев: Няма да се извинявам на ръководството на ДПС
Красимир Велчев: Няма да се извинявам на ръководството на ДПС
Дама Пика на Пловдивския куклен театър с Голямата награда на фестивала Пиеро
"Дама Пика" на Пловдивския куклен театър с Голямата награда на фестивала "Пиеро"