НОВИНИ

Призив от концерта в сърцето на Манчестър: "Не се страхувайте!" (ВИДЕО И СНИМКИ)

"Искам да направя послание към всички: не се страхувайте!" - каза деветгодишната Скарлет, която преди две седмици е преживяла ужаса след концерта на Ариана Гранде в зала "Манчестър арена". Днес тя отново аплодира своята любимка на гигантско благотворително шоу в Манчестър, посветено на жертвите от атентата на 22 май.БНТ1 е единствената българска телевизия, която излъчи пряко концерта. Повторение очаквайте на 5 юни по БНТ HD от 19 ч.

призив концерта сърцето манчестър страхувайте видео снимки
bnt avatar logo
от БНТ
23:52, 04.06.2017
Чете се за: 00:22 мин.
По света

Атентатор самоубиец се взриви в "Манчестър арена" след концерта на Ариана Гранде на 22 май. В терористичното нападение бяха убити 22 души, от които седем малолетни, и над 100 души бяха ранени, напомня АФП.

В шоуто "Цялата ни любов е за Манчестър", освен Ариана Гранде участваха Лиъм Галахър, Роби Уилямс, Джъстин Бийбър, Кейти Пери, Колдплей, Фаръл Уилямс, Майли Сайръс, Тейк Дет, Ъшър и други звезди. Билетите, пуснати в продажба в четвъртък, се разпродадоха за минути, посочва АФП. Концертът се състоя при засилени мерки за сигурност и въпреки снощния атентат в Лондон, в който загинаха 7 души и близо 50 бяха ранени.

;
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Ислямска държава пое отговорност за атаките в Лондон
​"Ислямска държава" пое отговорност за атаките в Лондон
Левски ще играе в Лига Европа след драма срещу Верея на Герена
"Левски" ще играе в Лига Европа след драма срещу Верея на "Герена"