НОВИНИ

"Проданс" и "Тангра" са победителите в "Надиграй ме"

Клуб по спортни танци "Проданс" и танцов състав "Тангра" са победителите в осмия сезон на "Надиграй ме". До финалното състезание стигнаха шест отбора - три по спортни танци и три по фолклорни. Гласуването на зрителите и оценките на журито определиха победителите след близо двучасов спектакъл.

БНТ2-София
от БНТ2-София Паулина Найденова
13:20, 25.06.2017
Чете се за: 00:22 мин.
У нас

Танцовото шоу изправи на крака публиката още в първия кръг, когато отборите показаха танц по избор. Специално за финала регламентът беше променен и в третия кръг журито показа танцови стъпки на участниците, които те трябваше бързо да научат и след това да повторят.

Четвъртият кръг също изненада зрителите. В надиграването се включиха и хореографите на отборите. Те показаха, че най-важно е удовлетворението от танца и забавлението, а не наградата и си помагаха в различните стилове.

За награда победителите oт клуба по спортни танци "Проданс" и танцовия състав "Тангра" получиха и ваучери за пазаруване за голяма търговска верига. Накрая всички участници, водещите и зрителите в студиото се хванаха на хорото.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Президентът Радев поздрави мюсюлманите в България по повод Рамазан Байрам
Президентът Радев поздрави мюсюлманите в България по повод Рамазан Байрам
Фу Файтърс и Кейти Пери изнесоха концерти на фестивала Гластънбъри
"Фу Файтърс" и Кейти Пери изнесоха концерти на фестивала Гластънбъри