По неофициална информация, в кладенец в гората във вилната зона на Нови Искър е намерено шесто тяло - вероятно на жената, която снощи беше обявена за издирване - Кети Кюхова. Според жител на Нови Искър, и тя е била с простреляна в главата. Вчера следобед в къща в Нови Искър бяха открити пет трупа с огнестрелни рани. Убитите са баща и син, дъщерята на Кети, с която убитият мъж е живеел на семейни начала, приятелят на момичето, както и майката на Кети. Оръжието още не е намерено.

Официална информация разследващите ще дадат в 18 часа. Очаквайте подробности!

След 10 часа тази сутрин в борова гора във вилната зона в Нови Искър в намерен джипът на убития мъж, но се предполага, че е шофиран от търсената до този момент 44-годишната жена Кети Николова. Районът е отцепен. Предното стъкло до шофьора е счупено. Струпани са много коли с полицейски кучета. Има специализирана техника за изтегляне на джипа. До момента от МВР не дават официална информация, че това е нейният труп.

Още тази нощ на два курса са извозени труповете. Най-вероятно те са убити в новогодишната нощ. Ето какво разказаха очевидци:

- Йордан Георгиев, свидетел: В 10 часа съобщиха, че колата е намерена и се знае, че е в една борова гора.

-БНТ: А жената в какво състояние е била?

- Коя жена?

- Кети.

- Не е имало, казаха, че в нея е нямало нищо. Джипът е бил празен, изоставен, а в съседство до джипа, там в гората, е намерена Кети. Така казаха следователите.

- БНТ: Казвате, че с повече изстрели са убити хората.

- Много! Неделчо с над 10, Гошко и той също със 7-8, бабето 4, а горе Боби и момиченцето с по-малко изстрели.

- БНТ: Защо някой би искал да убие петима души?

- Или нещо семейно, или финансово. Едно от двете.

- Жулиета Батева, продавачка в магазина: Те скоро купиха къщата. Хората не ги познават много и като не работят тук наблизо, а в София, хората нямат допир до тях.

- Нещо да ви е направило впечатление, докато пазаруват? Дразги в семейството?

- Не! Един друг се питаха какво да пазаруват, как. Нищо лошо!

Непотвърдено: Издирваната 44-годишна жена Кети Николова е открита мъртва

Непотвърдено: Издирваната 44-годишна жена Кети Николова е открита мъртва

По непотвърдена информация издирваната във връзка с петорното убийство в Нови Искър 44-годишна Кети Николова е намерена убита близо до автомобила си....

Петорното убийство в Нови Искър вероятно е станало в новогодишната нощ

Петорното убийство в Нови Искър вероятно е станало в новогодишната нощ

Тежко убийство навръх Нова година в къща в Нови Искър. Петима са били простреляни с по един куршум. Убито е било дори кучето. Главният прокурор заяви,...