НОВИНИ

Прокуратурата изнесe данни за убийството и самоубийството в Пловдив

Прокуратурата в Пловдив съобщи известните досега факти за вчерашното убийство и последвало самоубийство в квартал Кючук Париж. Образувано е досъдебно производство за извършено с особена жестокост и по особено мъчителен начин убийство на 29-годишна жена.

bnt avatar logo
от БНТ
12:06, 16.03.2018 (извънредно)
Чете се за: 00:50 мин.
У нас

Разследва се и вероятното самоубийство на извършителя - мъжът, който живеел с нея на семейни начала. По данни на полицията обаждането на телефон 112 е подадено след 16 часа вчера. При отварянето на жилището били открити телата на двамата, а в съседна стая е била намерена и 13 месечната им дъщеря. Убийството на жената е извършено с нож.

Вероятното самоубийство е извършено със същия нож. Причините за трагедията и мотивите все още се разследват. Детето в момента се намира при роднини.

старши комисар Атанас Илков, директор на ОД на МВР-Пловдив: Сутринта се обажда съпругата на момчето, което намираме в апартамента или убитата се обажда на брата на човека, с който тя живее. Той не отговаря. Непосредствено след това той прави многократни опити да се свърже и с нея и с неговия брат. Те не отговарят и това налага той в следобедните часове да отиде на място в апартамента. Нямаме данни да имат финансови проблеми, да имат кредити, които са неизплатени, на по-късен етап ще знаем дали той е имал някакви психични проблеми, дали е търсел лечение, лекуван ли е. Към настоящия момент нямаме такива данни. Да, така е, той е убил съпругата си и непосредствено след това се е самоубил с ножа, който намираме в неговата дясната ръка.
Пепа Кънчева - домоуправител: Брат му е дошъл той идва от време на време момчето и опитал се е да влезе в апартамента, но ключовете са били от вътрешната страна, не е могъл да отвори и отишъл, взел един ключар, с който са отворили вратите и са влезнали и след това гледката е жестока.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Цецка Цачева: Необходимо е по-тежко преследване на физическото насилие
Цецка Цачева: Необходимо е по-тежко преследване на физическото насилие
​Съдът решава дали шефът на Районната здравната каса в Ловеч да остане в ареста
​Съдът решава дали шефът на Районната здравната каса в Ловеч да остане в ареста