Намериха мъртъв 42-годишния мъж, който уби жена си вчера в Ботевград. От МВР съобщиха, че става дума за самоубийство, което вероятно е извършено броени минути след семейната драма. Както "По света и у нас" съобщи първи още снощи, най-вероятно мотивът за убийството е ревност, потвърдиха от прокуратурата

Ботевград

Вторник, „асът е около 17:30.

42-годишният Любомир Аяров~влязъл в шивашкото ателие, където работела съпругата му Камелия. Скарали се. Мъжът извадил нож, намушкал с него няколко пъти жена си и избягал с автомобила си. 37-годишната Камелия успяла да излезе пред ателието, паднала на тротоара и малко по-късно починала. Сред първите видели тялото ѝ е едно от двете им деца.

Веселин Костов - очевидец: Само казваше искам да видя мама, искам да видя мама.
42-годишен мъж от Ботевград уби съпругата си и избяга, МВР го издирва

42-годишен мъж от Ботевград уби съпругата си и избяга, МВР го издирва

37-годишната Камелия Минева е убита от съпруга си Людмил в Ботевград. Убийството е извършено по време на семеен скандал, който се разиграл малко след...

За издирването на извършителя на убийството са мобилизирани няколко полицейски звена. Ангажирани са и антитерористи, защото имало данни, че мъжът притежава законни ловни пушки. След полунощ полицията проникнала в заключения апартамент на семейството.

Николай Спасов - директор на ОД на МВР: Прониквайки вътре с помощта на робот, управляван от служителите за борба с тероризма, е установено въпросното лице с прострелна рана в главата.

Оръжието на убийството също е намерено.

Мъжът, убил съпругата си, се е самоубил

Мъжът, убил съпругата си, се е самоубил

Намериха мъртъв издирвания за убийството в Ботевград 42-годишен мъж. Тялото на Любомир Аяров е било открито от полицаите в 3 часа през нощта. Разслед...

От полицията съобщиха, че нито Камелия, нито нейни родни са подавали сигнали за домашно насилие. Самият Любомир имал криминална регистрация за хулиганство. Прокуратурата няма данни семейството да е било в развод. Такива обаче били намеренията на Камелия.

Наталия Николова - окръжен прокурор: Mожем да направим извод на този етап от разследването, че се касае за убийство извършено от ревност.

Двете деца на Камелия и Любомир вече са настанени при техни роднини.