НОВИНИ

Прокуратурата повдигна обвинения срещу побойника от АМ „Тракия“

Районната прокуратурата в Пловдив привлече като обвиняем и задържа за 72 часа един от извършителите на побоя над 31-годишен мъж и бременна жена от Бургас, които бяха нападнати на магистрала „Тракия“ край Пловдив. Вторият нападател в момента е в Пирогов и трябва да бъде опериран. Затова срещу него все още не е повдигнато обвинение, съобщиха от прокуратурата.

bnt avatar logo
от БНТ
20:51, 20.07.2017
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

Двамата братя Цветан и Петър Петрови нападнали пътуващите по магистралата, само защото решили, че автомобилът пред тях се движи бавно. Тъй като няма неоспорими доказателства че бременната жена е удряна, от прокуратурата отправиха апел - ако има очевидци, да свидетелстват по случая.

Атанас Илиев, говорител на Районна прокуратура - Пловдив: Друго, което сме установили по случая, е че Цветан, който вече е привлечен като обвиняем за извършено хулиганство на пътя и за нанесени телесни повреди по хулигански подбуди, е извършил деянията в изпитателния срок на друго осъждане. Отново за нанесени телесни повреди по хулигански подбуди, така че ако се стигне до осъдителна присъда, по нашия казус ще се наложи и да изтърпи и наказанието, чието изпълнение е било отложено.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Въведоха промени в синята и зелена зона в София
Въведоха промени в синята и зелена зона в София
Два тежки инцидента с чужденци се случиха на морето
Два тежки инцидента с чужденци се случиха на морето