Прокуратурата повдигна три обвинения на Викторио Александров. 26-годишният мъж ще отговаря за убийството на младата жена, с която е живеел на семейни начала, за убийството на дъщеря си и за принуда спрямо таксиметровия шофьор, когото отвлече в нощта на трагедията.

Вътрешният министър Младен Маринв коментира, че все още не е готова експертизата дали Викторио Александров е бил под въздействието на наркотици по време на престъпленията. Той потвърди обаче за подадената от него жалба срещу жертвата Дарина Министерска.

Младен Маринов - министър на вътрешните работи: Конкретика - не знам, но общо е жалба за психически тормоз Викторио Александров е бил служител в охранителна фирма, с право да носи оръжие и този факт също ще бъде разследван.

Вътрешният министър не се ангажира с позиция дали шофьорът на такси, возил Александров и бебето му след след убийството на жената, подлежи на съдебна отговорност, защото не е поискал да вземе детето и да се погрижи за него.

Младен Маринов - министър на вътрешните работи: Все пак човекът е бил и той под заплаха, трудно е да се прецени ситуацията, дали той е трябвало да запази собствения си живот. Към момента не мога да кажа, че имаме достатъчно основания да търсим от него наказателна отговорност.

Младен Маринов определи престъплението като разтърсващо и поиска повече време за службите да съберат необходимата информация.

СДВР: ​Семеен скандал е в основата на двойното убийство снощи в София

СДВР: ​Семеен скандал е в основата на двойното убийство снощи в София

Семеен скандал стои в основата на двойното убийство снощи в София, извършено от 26-годишния Викторио Александров, каза директорът на СДВР Ивайло Ивано...

След убийството в кв. "Надежда": Починало е детето, простреляно от баща си

След убийството в кв. "Надежда": Починало е детето, простреляно от баща си

Почина детето, което беше простреляно от баща си снощи край Долни Богров. Момиченцето е било докарано в много тежко състояние в болница "Пирогов", но...