НОВИНИ

Временна организация на движението в София заради новогодишния концерт

Заради новогодишния концерт в София се въвежда временна организация на движението, съобщиха от Столична община. Престоят и паркирането на определени места в центъра на София ще бъде забранено от 31-ви декември до 6:00 часа на 1-ви януари.

bnt avatar logo
от С. Тодоров, Т. Ставрева
16:38, 29.12.2016 (извънредно)
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

От 21:00 часа на 31-ви декември се забранява престоят и паркирането на улица "Дякон Игнатий" в участъка между булевард "Цар Освободител" и улица "Аксаков". Паркингът между Националната художествена галерия и Народното събрание ще бъде затворен до 6 часа сутринта на 1-ви януари. Забранява се и влизането на автомобили в улица "Аксаков" в участъка между улица "Бенковски" и "Дякон Игнатий", както и в улица "Княз Александър Първи" между улица "Съборна" и площад "Княз Александър Първи".

Йорданка Фандъкова, кмет на София
"Ще има КПП-та, зоната ще бъде оградена и само моля всички, които ще дойдат на площада на Нова година, да имат предвид, че може малко да се забавят при влизането, но това е много важно. С оглед сигурността на хората, които ще бъдат на площада няма да се допускат хора във видимо нетрезво състояние, с обемни багажи."

Забранено е влизането и в улица "Леге", както и временно се закрива синята зона и служебния абонамент по булевард "Цар Освободител" между площад "Независимост" и улица "Г. С. Раковски".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
От 2017 г. Финландия ще изпробва гарантирания минимален доход
От 2017 г. Финландия ще изпробва гарантирания минимален доход
Ресторант в Калифорния предлага необичайно технологично меню
Ресторант в Калифорния предлага необичайно технологично меню