НОВИНИ

Простреляните снощи двама мъже са в стабилно състояние

Двама мъже бяха ранени след стрелба в София. Сигналът е подаден малко след 22 часа снощи. Мъжете били простреляни, докато са излизали от пицария в столичния квартал 'Стрелбище".

Тереза Ставрева
от Тереза Ставрева
06:34, 03.10.2018 (извънредно)
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

Полицията изяснява колко са извършителите и дали са стреляли от автомобил. Ранените са на 26 и 38 години. Откарани са в "Пирогов" и ВМА и според полицията са контактни.

Единият е прострелян в гърдите, а другият в рамото. Мъжете са криминално проявени. Единият е лежал в затвора, осъждан е многократно за притежание на наркотици. Другият е осъждан за кражби в жилища и офиси.

На мястото бяха директора на СДВР Ивайло Иванов и шефа на главна дирекция „Национална полиция" Христо Терзийски.

Христо Терзийски, директор на Главна дирекция "Национална полиция": Пострадалите лица са ясни за нас, и двете лица са с адресна регистрация в района на престъплението.
...На единия е Жирафа, другият не е за пред камерите...
Ивайло Иванов, директор на СДВР: Нямаме категорични данни дали извършителят е един, дали са двама, в момента на територията на цялата столица се извършва специализирана полицейска операция. извършват се проверки на съмнителни автомобили. Към този момент няма как да дадем повече информация.
Илия Илиев, свидетел: Живея в бл. 2Б. Вечерта, докато вечеряхме, чух 5 последователни изстрела от пистолет. Сигурен съм, че бяха 5 или 6, защото ги преброих. Викам - А, то тук някъде отдолу идва...21:30 ч... нещо такова.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кандидатът за съдия в КС Константин Влахов ще бъде изслушан в правната комисия
Кандидатът за съдия в КС Константин Влахов ще бъде изслушан в правната комисия
Мъж пострада от паднала мазилка в Казанлък
Мъж пострада от паднала мазилка в Казанлък