НОВИНИ

Простреляният таксиметров шофьор все още е с опасност за живота

Простреляният снощи в София таксиметров шофьор е подсъдим по дело срещу организирана престъпна група за наркотрафик. Стрелбата не е свързана с работата му в таксиметровата компания, съобщи шефът на СДВР Младен Маринов.

bnt avatar logo
от БНТ
08:07, 12.02.2017 (обновена)
Чете се за: 00:30 мин.
У нас

По неофициална информация пострадалият се казва Борислав Петров, а делото е срещу група, арестувана при акция "Сахара" през 2012-та г., при която са иззети 15 тона хашиш. Простреляният напоследък не е влизал в полезрението на полицията. Има предишни криминални регистрации - за наркотици. Сигналът за инцидента е подаден малко след 18:30 ч. Минути преди това шофьорът е бил повикан на адрес. Според разследващите това е било примамка. Извършителят се издирва. По разкази на свидетели той е бил с тъмни дрехи, маска и качулка.На мястото са намерени 7 гилзи. Състоянието на шофьора остава критично.

комисар Младен Маринов, директор на СДВР
Престъплението най-вероятно е подготвяно внимателно, извършено е по начин, по който да се укрият следите и извършителя, не е настъпило вследствие като таксиметров шофьор. Разследването продължава,продължава оглед на място, извършват се и други процесуално-следствени действия на различни други места, свързани с личността на пострадалия.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мизия две години и половина след наводнението
Мизия две години и половина след наводнението
Жан-Мари Льо Пен беше обвинен в предизвикване на омраза
Жан-Мари Льо Пен беше обвинен в предизвикване на омраза