И през днешният ден имаше протести в страната. Скандиранията и блокираното движение се превърнаха в израз на гражданското недоволство. Вътрешният министър Младен Маринов коментира, че във връзка с протестите - на органите на реда по места е разпоредено да не допускат затваряне на пътища. В Перник, протестиращи се събраха в кв. "Изток".

Те се обявиха против предстоящото увеличение на "Гражданска отговорност" и срещу високите цени на горивата. АМ "Люлин" и движението на входа на Перник бяха блокирани.

Поредна вечер на протести и блокирани кръстовища във Варна срещу високите цени на горивата, но и със социални искания за по-високи доходи. Към протестиращите се присъединиха и представители в мотоклубове от града.

Пуснато е движението през пътния възел "Даскалово" и по автомагистрала "Люлин"

Пуснато е движението през пътния възел "Даскалово" и по автомагистрала "Люлин"

Пуснато е движението през пътния възел "Даскалово" и по автомагистрала "Люлин".

Мирно премина протестът в Добрич. За кратко беше блокирано движението по един от основните булеварди, тъй като протестиращите преминаваха непрекъснато по пешеходните пътеки.

В София - пореден ден на протестите на майките на деца с увреждания пред Министерския съвет за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Протестиращите направиха шествие до сградата на НФСБ. През деня протест на майки имаше и в Силистра.

Протестиращи затвориха  автомагистрала "Люлин" при пътен възел "Даскалово"

Протестиращи затвориха автомагистрала "Люлин" при пътен възел "Даскалово"

С възгласи "Много сме, силни сме" около 300 протестиращи блокираха автомагистрала "Люлин" непосредствено след пътен възел "Даскалово".

Пореден ден на протест на майките на деца с увреждания

Пореден ден на протест на майките на деца с увреждания

Пореден ден на протест на майките на деца с увреждания. И тази вечер те се събират пред МС с искане за оставката на вицепремиера Валери Симеонов . Оча...