Протест блокира днес няколко ключови кръстовища в столицата. Организиран от движение "Възраждане" с искане за оставка на правителството.

Събраха симпатизанти от цялата страна. Според протестиращите няма сфера в управлението на страната, която да не е в криза. Като пример посочиха - кризите с водата, с боклука, с въздуха. Протестът започна пред Народното събрание, после се премести пред Министерския съвет. Протестиращите блокираха и Орлов мост.

Костадин Костадинов - председател на движение "Възраждане": Искаме оставката на правителството, защото не си върши добре работата, защото унищожава България и българския народ, всеки ден. Ние сме тук да им покажем, че всъщност не те, а ние сме държавата и да им кажем, че не те, а ние сме тези, които им казват какво да правят и какво трябва да изпълняват, защото ни е сме тези, които им плащаме заплатите.
Кремен Митов: Искаме да има реални избори, нефалшифицирани. Искаме да има правосъдие, което да бъде обективно за всички хора независимо от социалното им състояние.
© Мая Димитрова
Протест на движение "Възраждане" с искане за оставката на правителството

Протест на движение "Възраждане" с искане за оставката на правителството

Протест, организиран от движение "Възраждане", с искане за оставка на правителството се провежда в този час. Протестиращите се събраха сутринта пред с...