Протести тази вечер имаше и в София. Първоначално две отделни групи - на майките на децата с увреждания и на недоволните от високите цени на горивата, се събраха пред Министерския съвет. По-късно двата протеста се сляха.

Пред сградата на Министерския съвет се събраха двете групи протестиращи. Недоволните от цените на горивата се присъединиха към майките на деца с увреждания и заедно с тях шестваха до сградата на НФСБ, където майките настояха за оставката на вицепремиера Валери Симеонов. След това двете групи се върнаха обратно пред Министерския съвет, където преди минути приключи протестът.


Трети ден жители на Варна излязоха на протест срещу високите цени на горивата

Трети ден жители на Варна излязоха на протест срещу високите цени на горивата

Трети ден жители на Варна протестират срещу високите цени на горивата. Те обаче настояват и за по-висок стандарт на живот, чуха се и искания и за оста...

Трябва да се съберем абсолютно всички недоволни от тази власт.
Не мисля, че нормален човек ще хареса положението, в което се намираме и начина, и стандарта ни на живот.
Да се вдигнат заплатите и в провинцията да почнат 1500 лева минимум нагоре, за да може да се живее нормално, защото с 500 лева заплата не може да се живее в малките градове.
Аз съм на години, които искам да видя да върнем децата ни в България.

Към момента ситуацията в София е спокойна и няма затворени улици. Протест тази вечер имаше и в Перник.

Протест за по-ниски цени на горивата при пътен възел "Даскалово"

Протест за по-ниски цени на горивата при пътен възел "Даскалово"

Затруднено е преминаването през пътния възел "Даскалово". Стотина коли са излезли на протестен автопоход и на бавен ход обикалят кръговото кръстовище,...