Патрик Първев - един от биячите, осъдени за побоя над тригодишния Христо през 2015 г., се яви като свидетел по делото за убийството на 16-годишния Георги Игнатов в Борисовата градина, за което е обвинен Йоан Матев.

В съдебната зала стана ясно, че преди три години Първев е бил малтретиран и склоняван от съкилийници в ареста да направи лъжливи самопризнания, че той е убиецът на Георги Игнатов. Днес той отрече да има нещо общо със случая.

По време на днешното заседание на съда бяха представени и аудиозаписи от телефон 112. От тях става ясно, че екипът на спешна помощ е имал затруднение да намери мястото на убийството.

Непосредствено след трагедията до полицията са подадени два сигнала. Според единия - извършителите са фенове на Левски, които тренират бокс на стадиона. Според втория извършителите са двама братя близнаци от строителния техникум.

Съдът заседава по делото за убийството в Борисовата градина

Съдът заседава по делото за убийството в Борисовата градина

Продължава делото за убийството на Георги Игнатов в Борисовата градина. По време на днешното заседание на съда бяха представени аудиозаписи от телефон...