Първа среща на ГЕРБ преди евроизборите. Управляващите излизат с инициатива за провеждане на национален граждански диалог по основните секторни политики.

София

Близо 2000 членове на ГЕРБ вече са в зала 3 на НДК. Преди малко тук беше приветстван и лидерът на партията Бойко Борисов. В срещата участват както народни представители, така и евродепутати, представители на общинските и областните ръководства на ГЕРБ, както и министри от партията.

© БТА

Очаква се Бойко Борисов да обяви цялата програма на партията до началото на евроизборите. На форума ще бъде представена и инициативата за провеждане на национален диалог в цялата страна под мотото "Европа в нашия дом". Националният предизборен щаб на ГЕРБ вече прие и утвърди указанията със сформиране и структуриране на предизборните щабове в областните и общински администрации.

© БТА

Започват и общински събрания в цялата страна, на които ще бъдат номинирани и кандидатите за членове на ЕП. номинациите се очакват да приключат до 20 февруари, а на 19 май е обявено най-голямото предизборно събитие за ГЕРБ, когато ще бъде представен и кандидатът за председател на ЕНП - а именно Манфред Вебер.

Манфред Вебер ще посети България на 19 май

Манфред Вебер ще посети България на 19 май

Водещият кандидат на Европейската народна партия за председател на следващата Европейска комисия - Манфред Вебер ще посети България на 19 май, съобщих...