Актьорът Даниел Крейг завладя скалния италиански град Матера. Крейг, Леа Сейду и режисьорът Кари Фукунага снимат новия филм за Джейм Бонд - "Няма време за умиране". Жители и туристи в Матера успяха да уловят по няколко кадъра от екстремно преследване с коли по тесните улици на града.

Снимките на новия филм на Бонд "Няма време за умиране" вървят в Матера от няколко седмици, през които вече бяха заснети сцени с преследване с коли и каскади с мотори. Снощи самият 007 пристигна на италианския филмов сет. 51-годишната кинозвезда присъства на серия фотосесии заедно с режисьора Кари Фукунага и актрисата Леа Седо, която се завръща в ролята на Спектър.

В новата лента от поредицата Бонд е изпратен на мисия да спаси отвлечен учен. Следата води до мистериозен злодей, който притежава опасна нова технология.

Завръщат се и други познати лица - Ралф Файнс като Ем и Наоми Харис като Мънипени.

Филмовата сага за британския таен агент е една от най-печелившите в историята на киното. "Спектър" от 2015 успя да спечели 880 милиона долара от световния боксофис, а "Скайфол" от 2012 - над 1 млрд.