НОВИНИ

Първите 100 дни на Тръмп: Най-значимите моменти (хронология + СНИМКИ)

На 29 април се отбелязват 100 дни от встъпването в длъжност на новия американски президент Доналд Тръмп. Ако трябва да определим новия лидер на свободния свят с една дума, тя със сигурност е… непредсказуем. Предлагаме ви една кратка разходка из най-значимите моменти от първите му дни начело на Съединените американски щати.

Александър Детев
от Александър Детев
12:54, 27.04.2017
Чете се за: 00:33 мин.
По света
първите 100 дни тръмп значимите моменти хронология снимки

Когато през есента Доналд Тръмп изненадващо спечели надпреварата за Белия дом, се появиха няколко сценария за неговото управление, поддържани от обществени групи с различни нагласи към него и избирането му.

Тези, които подкрепяха бизнесмена по време на кампанията, бяха убедени, че той ще наложи нов начин на водене на политика и ще доближи властта до хората.

На другия полюс бяха една сериозна група, която вярваше, че кампанията и реториката му са просто един трик за спечелване на електората, а президентът Тръмп и кандидатът Тръмп ще са два коренно различни персонажа.

И накрая трябва да споменем хората, които чертаеха апокалиптични сценарии за неизбежните последици от поведението и решенията му, докато е начело на Съединените щати.

С две думи, хипотезите бяха много и до някаква степен всяка от тях се сбъдна. Тази кратка разходка из първите 100 дни на новия американски президент ще ви убеди в това:

;;

Някои от най-значимите моменти от първите 100 дни на Доналд Тръмп като президент на САЩ в СНИМКИ

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Събарят Гарнизонна фурна в Пловдив
Събарят Гарнизонна фурна в Пловдив
Николай Павлов: НЕК оказва пълно съдействие на прокуратурата
Николай Павлов: НЕК оказва пълно съдействие на прокуратурата