НОВИНИ

Психично болна жена е заподозряна за убийство в столичния квартал "Хиподрума"

Психично болна е заподозряна за убийството на 53-годишна жена в столичния квартал "Хиподрума", съобщиха от СДВР. Засега не са ясни причините за убийството. В 4 часа тази нощ на тел. 112 е получен сигнал за лице в безпомощно състояние на кръстовището на ул. "Мъглен" и "Цар Борис".

психично болна жена заподозряна убийство столичния квартал хиподрума
bnt avatar logo
от БНТ
21:26, 16.06.2017
Чете се за: 00:31 мин.
У нас

На мястото са изпратени екипи на полицията и на Спешна помощ, които установили, че падналата на улицата жена е мъртва. В близост до нея бил мъж, който е подал сигнала и жена на 32 години във видимо неадекватно състояние. Полицаите са установили, че убийството не е извършено на мястото, където е намерена жертвата. Тя имала прободно-прорезни рани по лицето. По случая са задържани общо четирима души - лицето, което е подало сигнала, предполагаемата убийца, съпругът ѝ и техен наемател.

Старши комисар Ивайло Иванов - директор на СДВР: Евентуалният извършител е жена на 32 години. Задържаната е с психични отклонения- страда от шизофрения и е поставена под пълно запрещение от миналата година. Последно е била в психиатрията на Александровска болница през месец март. Към момента жената не дава смислени обяснения. Мъжът, с когото живее, това е съпругът й, с когото имат сключен граждански брак също е задържан, тъй като не може да се каже категорично, че тя е извършителят.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жертвите на пожара в Гренфел тауър са около 70, твърди Скай нюз
Жертвите на пожара в Гренфел тауър са около 70, твърди Скай нюз
Утре отварят за движение булевард Патриарх Евтимий
Утре отварят за движение булевард "Патриарх Евтимий"