НОВИНИ

След целувката с ​Джени​: Пулеви отвърнаха на нападките ​със скандално видео

Пулеви отвърнаха на нападките на Дженифър Суши със скандално видео в социалните мрежи. Това се случи ден след като репортерката и нейният адвокат поискаха Кубрат да бъде санкциониран сериозно заради целувката след края на мача му с Богдан Дину.

bnt avatar logo
от Валерия Видева
13:53, 30.03.2019
Чете се за: 00:37 мин.
У нас

В официалната си страница във Фейсбук Пулеви качиха видео от партито след края на гала вечерта, на което Джени Суши танцува в скута на мъж от компанията на Кубрат. Припомняме, че по време на срещата си с медиите американската репортерка призна, че е присъствала на празненството, но само с цел да интервюира и други боксьори.

;;

В друг от профилите си Тервел сподели и снимка от въпросната вечер със следното описание:

"Ако една жена е сексуално пресирана, насилена или застрашена по някакъв начин от някой в компанията, вероятно не би останала цяла нощ до 6:00 сутринта. Не би стояла в скута на различните мъже на въпросната компания."

Видеото и снимката бързо набраха популярност в социалните мрежи, а десетки изразиха подкрепата си към Кубрат чрез хаштаг: целуни и мен.

;

Същевременно стана ясно, че освен отнемането на лиценза от Щатската атлетическа комисия на Калифорния, Джени Суши и адвокатът ѝ Глория Олред искат Кубрат да бъде сериозно санкциониран и от Световната боксова асоциация. Още вчера от екипа на Кобрата заявиха, че разполагат с достатъчно доказателства, оборващи обвинението. Предстои изслушване на двете страни на 14 май пред калифорнийската спортна комисия.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Трус от 5,3 по Рихтер разлюля централната част на Гърция
​Трус от 5,3 по Рихтер разлюля централната част на Гърция
​Роби Уилямс работи по новия си албум
​Роби Уилямс работи по новия си албум