НОВИНИ

Пуснаха под гаранция момичето, което уби своя насилник в Стара Загора

Съдът освободи от ареста ученичката, убила мъжа, който се опитал да я изнасили. 18-годишната Мария Гиздева е пусната срещу 500 лева. Тя е обвинена за нанасяне на тежка телесна повреда, причинила смърт.Преди това стотици старозагорци протестираха пред сградата на съда в града с искане Мария да бъде освободена. Момичето уби криминално проявения 62-годишен годишен мъж, известен в града като Боньо Фаса, за да защити живота си. На протеста присъстваха и родителите на момичето, които не могат да си обяснят как се е озовало в дома на Динев.

пуснаха гаранция момичето уби своя насилник стара загора
bnt avatar logo
от БНТ
15:51, 29.07.2016 (извънредно)
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Пенка Гиздева - майка на Мария: Детето ми не е престъпник - стана жертва на престъпността в тоя град - на истинските престъпници, които са навън.

Протестиращ: Мария проведе съдебната реформа на България. Ако в тази държава имаше правосъдие това убийство нямаше да бъде факт и това момиче нямаше да бъде жертва.Това момиче с това деяние овъзмезди десетките жертви на този изрод.

Валентин Димитров - адвокат на Мария: Гаранция - парична гаранция от 500 лева, с прокурорско постановление е освободена.

БНТ: Родителите имат ли пари за гаранция?

Валентин Димитров - адвокат на Мария: И да нямат, аз ще я осигуря!

Нейка Тенева - говорител ОП Стара Загора: Към настоящия момент не са налице безспорни доказателства за осъществено престъпление, а именно изнасилване спрямо нея. Продължава работата, продължават да се извършват действия по разследването с цел доказване на твърденията, че е била изнасилена.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Белгия замразява авоари на заподозрени в тероризъм лица
Белгия замразява авоари на заподозрени в тероризъм лица
Напълно е загасен пожарът край българо-турската граница
Напълно е загасен пожарът край българо-турската граница