НОВИНИ

Работник пострада тежко при ремонта на тунел "Витиня"

Работник пострада тежко при ремонта на тунел "Витиня" на АМ "Хемус". Той е откаран в университетската болница "Света Анна". Състоянието му е тежко. От Агенция "Пътна инфраструктура" съобщиха, че ремонтът е спрян и работниците са изведени от обекта.

Виктор Дремсизов
от Виктор Дремсизов
19:11, 25.07.2016 (обновена)
Чете се за: 00:33 мин.
У нас

Младежът е пострадал при разбиване на тротоарен блок от вторичната облицовка на тунела "Витиня". По време на ремонта се отчупва парче и затиска крака на 22-годишния младеж. От болницата съобщиха, че момчето е настанено в реанимация.

Антон Луков, връзки с обществеността, УМБАЛ "Св. Анна": Днес след обяд е докаран в нашата болница в спешното отделение в изключително тежко състояние. Буквално кракът му е бил откъснат, много тежка трудова злополука.

Нощта за момчето и неговите близки ще бъде тежка, съобщиха от болницата. Наложило се е медиците да ампутират крака на работника.

Антон Луков, връзки с обществеността, УМБАЛ "Св. Анна": Целият екип от реаниматори, които са в болницата. Най-добрите лекари се грижат. Искрено се надявам, че ще го спасят. Пак повтарям в много тежко състояние е.

Предстои да бъде направен оглед на мястото и да се изяснят точните причините, довели до инцидента. От Агенция "Пътна инфраструктура" допълниха, че ще бъдат взети допълнителни мерки за безопасност. От инспекцията по труда проверяват случая за евентуални пропуски при мерките за сигурност.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Археолози търсят римска мозайка край Каснаково
Археолози търсят римска мозайка край Каснаково
Нарушения на пътя заради ремонта на улица Козлодуй
Нарушения на пътя заради ремонта на улица "Козлодуй"