НОВИНИ

Радан Кънев: "Бойко, който лъже, не е Бойко, който познавам"

Лидерът на ДСБ Радан Кънев коментира думите на премиера Борисов, че два от трите големи съда ръководи ДСБ, че все повече съдии са обвързани с партията и ДСБ е двуглава ламя, която иска с едната глава да е в бордовете на фирмите, а с другата да узурпира съдебната власт така - "Бойко, който лъже не е Бойко, който познавам". Кънев каза още, че досега премиерът е умеел добре да манипулира публиката, без да изрича преки лъжи и сега загубата на това негово основно политическо умение щяла да лиши България от силен политически лидер.

Светлозара Казасян
от Светлозара Казасян Елиана Димитрова
10:54, 09.03.2016
Чете се за: 00:37 мин.
У нас
Радан Кънев - председател на ДСБ: "С г-н Лозан Панов аз се запознах онзи ден на прием в Американското посолство, по случай пристигането на новия посланик, не го бях виждал преди това дори в съдебна зала. Г-н Топалов продължавам да не познавам лично, въпреки че съм се явявал по дела в зала при него. Така че това е само малка част от лъжите, които премиерът си позволи в този интервю. Това е за първи път и вече коментирах, че Бойко, който лъже не е Бойко, който познавам. Премиерът Борисов умееше добре да манипулира публиката, без да изрича преки лъжи - това беше може би основното му политическо умение, неговата загуба, боя се, лишава България от силен политически лидер за добро или лошо".
;

Със значително интелектуално усилие и немалко тъга, дочетох безкрайното програмно интервю на г-н Бойко Борисов с Polina...

Posted by Radan Kanev on Tuesday, 8 March 2016
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кола се вряза във витрина на магазин в центъра на Варна
Кола се вряза във витрина на магазин в центъра на Варна
Израелската полиция застреля двама  палестинци
Израелската полиция застреля двама палестинци