НОВИНИ

Премиерът Герджиков - тази вечер в "Още от деня"

Служебният министър–председател проф. Огнян Герджиков ще направи равносметка на свършеното след двумесечния мандат в ефира на БНТ1. На 29 март той ще бъде специален гост на публицистичното предаване „Още от деня“, което започва в 18:35 часа.

премиерът герджиков вечер деня
bnt avatar logo
от БНТ
10:31, 29.03.2017
Чете се за: 00:24 мин.
У нас

На живо пред водещата Поли Златарева служебният премиер ще говори за организацията на изборния процес, сигурността и изпитанията пред България.

Проф. Герджиков пое управлението на страната със заявката оглавяваният от него кабинет да работи по подготовката на българското председателство на Съвета на Европейския съюз и да организира честни избори. Усети ли се заплаха за националната сигурност по време на изборите във връзка с изострената обстановка между ЕС и Турция? - На този и други въпроси, свързани с опита за намеса във вътрешните работи, ще отговори служебният премиер в сряда.

И още: предприетите мерки във връзка с мигрантската вълна, важните решения и новите политически препятствия, кои от служебните министри се справиха най-добре с поставените задачи.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Синът на Мадона става модел
Синът на Мадона става модел
Какво ще се случи с Бароковия оркестър на ЕС след Брекзит?
Какво ще се случи с Бароковия оркестър на ЕС след Брекзит?