НОВИНИ

Равносметката от съвместното управление на ГЕРБ и реформаторите

Време за равносметка, оставката е факт, приета от парламента. Кой е по-виновен, попита репортерът Десислава Маркова депутатите Десислава Атанасова и Найден Зеленогорски.

bnt avatar logo
от БНТ
16:51, 16.11.2016
Чете се за: 00:28 мин.
У нас
Десислава Атанасова, депутат от ГЕРБ
Вина едва ли трябва и в момента да търсим. На първо място трябва да благодарим на министрите от нашия кабинет за успеваемостта на кабинета, за всичко което беше започнато като реформи. Трудно ни беше да управляваме заедно, понякога се налагаше да правим компромиси, но мисля че научихме много, и за доверието, и за лоялността и за лицемерието.
Найден Зеленогорски, Реформаторски блок
Две години управлявахме заедно, можехме да управляваме и четири. Според мен правителството се справи добре. Оценката на РБ за работата на правителството и за нашите министри е положителна. Ситуацията беше много трудна. Трудно е да намериш златно сечение между четири политически субекта в началото. Резултатът беше добър. Аз сега съм тъжен, защото България тръгва по един опасен и несигурен път. Път на популизъм, независимо дали е ляв или националистически, който ще ни доведе до лоши резултати.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Приключи посещението на Барак Обама в Гърция
Приключи посещението на Барак Обама в Гърция
Влизаме ли в политическа криза? Първи коментари
Влизаме ли в политическа криза? Първи коментари