НОВИНИ

Райън Рейнолдс и Емили Блънт са най-печелившите актьор и актриса на Холивуд

Кои холивудски звезди са най-добре платени? Отговорът на този въпрос дава „Върайъти“, като публикува подробни данни за заплащането на най-известните актьори и актриси в Холивуд.

bnt avatar logo
от БГНЕС
22:40, 06.05.2019
Чете се за: 00:35 мин.
По света
райън рейнолдс емили блънт печелившите актьор актриса холивуд

Интересен факт е, че мъжете заемат от първото до петото място.

Най-високата позиция е за Райън Рейнолдс. Той печели 27 милиона долара месечно за ролята си в “Six Underground“, чиято премиера е скоро.

Дуейн Джонсън - Скалата и Робърт Дауни - Джуниър са на второ място с 20 милиона долара. Първият с ролята си в "Бързи и яростни: Хобс и Шоу", а вторият в "Пътуване с доктор Долтил".

Емили Блънт е шеста поред с 13 милиона долара. Тази сума идва от участието ѝ в „Нито звук 2“, който предстои да излезе през 2020 година. Следват Кристен Стюарт и Марго Роби с по10 милиона долара.

Според публикацията заплащането на Нетфликс е по-голямо от това, което предлагат известните холивудски студия. Сумите са различни, тъй като при стрийминг платформите актьорите не получават допълнителни дивиденти след излизането на филмите.

Статистиката показва също, че някои знаменитости са склонни да играят за по-малко, ако ролите им допадат. Например Брад Пит и Леонардо ди Каприо са взели само по 10 милиона долара за ролите си в „Имало едно време в Холивуд".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Завършва посещението на папа Франциск
Завършва посещението на папа Франциск
Бразилската полиция застреля осем души в Рио де Жанейро
Бразилската полиция застреля осем души в Рио де Жанейро