НОВИНИ

Разделиха хората на 4 типа според отношението им към виното

Изследователи от Мичиганския държавен университет разделиха хората на четири основни категории според отношението им към виното, съобщава в. "Индипендънт".

bnt avatar logo
от БТА
14:00, 13.11.2017
Чете се за: 00:31 мин.
Още
Разделиха хората на 4 типа според отношението им към виното

Участниците в експериментите оценили различни мезета и вина поотделно, а след това и в комбинация. От събраните данни учените успели да предскажат предпочитанията и личните характеристики на любителите на гроздовия елексир.

Тези, които са благи по характер, са много придирчиви към вината и към останалите неща в живота. Те харесват сладкото, светло и не много тръпчиво вино. 70 на сто от хората, спадащи към тази категория, са жени. Те също обичат соленото и газираната вода.

Хиперчувствителните хора също са придирчиви, но винаги са отворени да експериментират с нови вина. Но само при условие, че им се предлага натурален продукт. Тази категория хора обича да се оплаква от силния звук на телевизора и от температурата в помещението.

Чувствителните хора - те са гъвкави и си падат малко авантюристи. По правило са свободолюбиви и сурови във всекидневието. Обичат тънките бели вина

Толерантните хора, които са решителни и праволинейни, обичат белите и наситените червени вина. Фенове са също на силното кафе и на сирената.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Над 2 000 души искат да участват в кастинга за политици на Слави Трифонов
Над 2 000 души искат да участват в "кастинга за политици" на Слави Трифонов
МВнР: Няма данни за ранени или загинали българи при земетресението в Ирак и Иран
МВнР: Няма данни за ранени или загинали българи при земетресението в Ирак и Иран