НОВИНИ

Разследват причините за убитото семейство в Пловдив

Ужасяваща трагедия потресе Пловдив. Телата на младо семейство с 5-годишната им дъщеричка са били открити по обед в апартамент в квартал "Кючук Париж". Първоначалната версия е двойно убийство с последвало самоубийство на мъжа, като вероятен мотив е ревност.

bnt avatar logo
от Росица Колева
16:14, 04.01.2016 (обновена)
Чете се за: 00:28 мин.
У нас

Тази сутрин съседка в кооперацията чула изстрели от апартамент на първия етаж, където под наем живеели Йорданка и Благой Сапунджиеви с момиченцето. Заради празничните канонади през последни дни никой не отдал значение на изстрелите. По обед обаче станало ясно, че съпрузите не са отишли на работа и близките им започнали да ги издирват.

Опитали да разбият вратата на апартамента, не успели и проникнали в жилището с въже през терасата от горния етаж. Открили трите безжизнени тела, а до тях пистолет. Според съседи младото семейство не живеело заедно постоянно. Жената била счетоводителка, а мъжът карал цистерна и често отсъствал. И в този момент продължават огледите на местопрестъплението, като от полицията отказват подробности по случая.

От Окръжната прокуратура съобщиха, че предстоят множество експертизи. Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител за убийство на повече от едно лице.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Премиерът назначи двама заместник-министри на правосъдието
Премиерът назначи двама заместник-министри на правосъдието
Тримата влъхви в Прага
Тримата влъхви в Прага