В центъра на Ловеч беше открит труп на млада жена тази сутрин. Момичето висяло на кабел. До нея е намерен и мобилният й телефон. По-късно стана ясно, че това е 23-годишна френска гражданка.

Ловеч

По думите на говорителя на Окръжна прокуратура - Ловеч Кирил Петров тя е пристигнала в града вчера със свой приятел, с когото се запознала в социалните мрежи.

Снощи е била в заведение с компания, откъдето са си тръгнали след полунощ, а на сутринта охранител от областна администрация е открил обесеното момиче.

Кирил Петров, говорител на ОП-Ловеч: Проведени са огледи, извършват се разпити, тепърва ще бъде изготвена съдебно-медицинска експертиза, за да може по-конкретно да бъде установена причината за смъртта на младата жена.

По неофициални данни видими следи от насилие по тялото на жената няма. Въпреки това се работи по две версии - самоубийство и убийство. Разследването се води под ръководството на Окръжната прокуратура в Ловеч.

Преглеждат се охранителни камери от мястото, където е намерено тялото на 23-годишното момиче. Образувано е досъдебно производство.