НОВИНИ

​РБ продължават разговорите за коалиция с "Глас народен"

Реформаторският блок продължава преговорите с партия Глас народен. Възможно е лидерът на формацията Светослав Витков да оглави една от листите на коалицията, научи "По света и у нас". Мотото на кампанията на реформаторите ще бъде "Разум, родолюбие, развитие".

Надежда Василева
от Надежда Василева
18:08, 15.02.2017
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

От блока заявиха, че според тях начело на някои листи на БСП има хора, които през годините са защитавали руски интереси и поискаха отговор от Корнелия Нинова чии интереси ще защитават в парламента. Реформаторите посочиха също, че техните бивши министри са атакувани от служебния кабинет, защото са поели отговорност да правят реформи. Те смятат, че целта на БСП е блокът да не успее да влезе в следващото Народно събрание.

Найден Зеленогорски - Реформаторски блок: Защото, ако РБ е в българския парламент, това гарантира дясноцентристко мнозинство и дясноцентристко управление. Ако РБ не е в българския парламент, това би дало шанс на БСП да влезе във властта през задния вход и през една широка коалиция с ГЕРБ. Бих се обърнал към ГЕРБ - колеги, спрете с този приятелски огън, защото утре ще си бъдем нужни отново.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Машинното гласуване може да не се осъществи във всяка секция
Машинното гласуване може да не се осъществи във всяка секция
Злосторници отровиха четири кучета в русенския квартал ДЗС
Злосторници отровиха четири кучета в русенския квартал ДЗС