НОВИНИ

РБ се явяват на изборите с партията на Светослав Витков

Реформаторският блок официално подписа коалиционно споразумение за общо участие на изборите с партията "Глас народен" на музиканта Светослав Витков. Двете формации се разбраха за трайно дългосрочно сътрудничество. Най-вероятно вокалът на групата "Хиподил" ще води листата на блока в 25-ти избирателен район в София, където ще се състезава срещу лидера на ГЕРБ Бойко Борисов и лидера на левицата Корнелия Нинова.

Надежда Василева
от Надежда Василева
18:30, 17.02.2017
Чете се за: 00:49 мин.
У нас

Лидерът на "Глас народен" обясни, че влизат в коалиция с реформаторите, защото имат общи идеи и вярват, че един ден всички десни партии трябва да се обединят.

Светослав Витков - лидер на "Глас народен": Извинете за гласа, който ще прозвучи като от "Кръстника", но всъщност се връщам от концерт в 5 часа сутринта. Ако ме питате защо Реформаторският блок? Г-н Москов е красив, но аз не го харесвам като мъж, в смисъл ние се уважаване като партньори. Първата година плюехме всички, включая и хора около мен на масата. Когато плюеш, то се връща върху теб и оставаш сам и никой не иска да си играе с теб на катерушката и никой не иска да те чуе. В крайна сметка плюенето не решава проблемите.

Реформаторите определиха "Глас народен" като цветна политическа формация със сериозна младежка енергия.

Жаклин Толева - Български демократически форум: Мнозина търсят сложни думи и витиевати обяснения за очевидното. Светльо Витков е лидер на младежката субкултура.
Божидар Лукарски - председател на СДС: Така казвам на футболен език, че направихме добра национална селекция.
Найден Зеленогорски - Реформаторски блок: Какво ни свързва друго - може би, че аз свирех в една рок група като млад, така че може пак да посвиря с тях и това, че в моето семейство има само класически музиканти и те много се кефят на Венци Мицов, който е завършил пиано.

Мицов също се очаква да е в листите. А Витков няма притеснения дори да се изправи срещу лидерите на ГЕРБ и БСП.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Президентът призова за дългосрочна стратегия за справяне с бежанската криза
Президентът призова за дългосрочна стратегия за справяне с бежанската криза
Режисьорът Иглика Трифонова на 60 години
Режисьорът Иглика Трифонова на 60 години