НОВИНИ

Реформаторите ще определят кандидат за президент най-късно през август

И днес Реформаторският блок не определи кандидатите си за президент и вицепрезидент. След Изпълнителния съвет на партиите от блока стана ясно, че разговорите продължават, като очакванията са решение да има най-късно до началото на август. Засега единствените имена, които са коментирани официално са Трайчо Трайков и Гроздан Караджов, които са номинирани от Гражданския съвет на реформаторите.

bnt avatar logo
от БНТ
17:42, 19.07.2016
Чете се за: 00:21 мин.
У нас
Найден Зеленогорски - зам.-председател на ДБГ: Движение България на гражданите разговаря с 4-ма изявени интелектуалци, със силна гражданска позиция, демократи, хора, изключително добре познати в българското общество и между тях ще издигнем една кандидатура, която ще внесем за обсъждане, но в момента няма как да спомена такова име.
Божидар Лукарски - председател на СДС: Независимо от това колко и кои са номинациите и независимо, че колегите не приеха поради времеви и финансови фактори предложението на СДС за вътрешни избори, да определим кандидата чрез гласуване по интернет, електронно гласуване, тъй като ние в РБ винаги сме застъпвали идеята за електронно гласуване.
Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Турция официално поиска от САЩ задържането на Фетхуллах Гюлен
Турция официално поиска от САЩ задържането на Фетхуллах Гюлен
Фондация помага на млади българи да започнат бизнес
Фондация помага на млади българи да започнат бизнес