НОВИНИ

Регионална дискусия - Благоевград, Парламентът на Европа 202ПЕТ

Петима български евродепутати ще отговарят на въпросите на хората от Благоевградска област свързани с различни европейски политики в областта на земеделието, икономиката, туризма, образованието . Те ще участват в Регионалната телевизионна дискусия в областния град на 21 май от 17.30 часа в зала „22 септември „

БНТ2-Благоевград
от БНТ2-Благоевград
11:00, 21.05.2018
Чете се за: 00:25 мин.
У нас

Дискусията се организира от Българската национална телевизия с подкрепата на Бюрото на Европейския парламент у нас. В рамките на едночасовото обсъждане ще бъдат разгледани и различни проблеми, поставени по време на обиколката на „Пътуващото студио на БНТ2”, което посети 13 населени места в Югозападна България. Регионалната дискусия е част от проекта на БНТ Парламентът на Европа 202ПЕТ.

Неговата цел е да популяризира дейността на Европейския парламент - институцията, демократично избрана от европейските граждани, неговата роля и политическа природа, като насърчи инициативността на всеки за участие в цялостния общоевропейски процес на вземане на решения. Събитието в Благоевград е отворено за представители на бизнеса и местните институции, неправителствени организации, студенти и преподаватели, специалисти по европейските политики, граждани и медии. Дискусията ще бъде излъчвана пряко в ефира на БНТ2 от 17.30 до 18.30 часа.


Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
 Няма данни за престъпление при затварянето на русенската корабостроителница
Няма данни за престъпление при затварянето на русенската корабостроителница
Президентът Румен Радев пристигна на работно посещение в Русия
Президентът Румен Радев пристигна на работно посещение в Русия