Над 10 милиона гледания има вече официалното видео към песента "If Love Was A Crime" с която Поли Генова представи страната ни на песенния конкурс "Евровизия" тази година.

Освен в официалния профил на конкурса видеото към песента и изпълнението на Поли Генова са качени в десетки профили в сайта за видеосподеляне. Така общия брой на гледанията само в YouTube към момента е над 50 милиона пъти. Песента беше представена официално точно преди пет месеца. Това е най-гледания клип на българска песен участвала в "Евровизия" до този момент.

Автори на "If love was a crime" са композиторите и музикалните продуценти Борислав Миланов и Себастиан Арман, както и шведският композитор Йоаким Бо Персон. Поли Генова е съавтор на текста и взима активно участие в творческия процес. Успешната работа на тандемa “Symphonics International” е вече доказана при реализирането на съвместни проекти със звезди като Дженифър Лопес, Шакира, Кели Кларксън и Бритни Спиърс. Текстът отправя послание за силата на любовта и смелостта, която притежават обичащите хора - готови да стигнат до край, независимо от обстоятелствата и общественото мнение. Автори на видеото към песента са режисьора Станислав Терзиев, оператора Атанас Атанасов и монтажиста Филип Петков. Екипът на БНТ е участвал в реализацията на редица мащабни проекти свързани с Евровизия.