НОВИНИ

Ренета Инджова: Русофилите ще получат самочувствие от шпионския скандал

Бившият премиер на България Ренета Инджова гостува в студиото на "Денят започва" с Георги Любенов с коментар на актуалните обществено-политически теми и въпроси у нас.

bnt avatar logo
от БНТ
09:32, 21.09.2019
Чете се за: 01:00 мин.
У нас

Управленският процес у нас се свежда до избиране на хора, поставянето им в определени позиции, коментира Инджова във връзка с предстоящите местни избори.

Ренета Инджова, бивш премиер на България: Не се занимаваме с реалните опасности над страната - ето вчера, Тръмп предупреди Европа, че ИДИЛ и тероризма като феномен, ако не се вземат мерки за решаването му, ще бъдат събрани и разположени тези терористи на турската граница с Европа. Нека нашите специалисти, анализатори и служби да проучат, да видят къде е границата на Турция с Европа...

Ренета Инджова коментира и предсрочното освобождаване на австралиеца Джок Полфрийман, осъден за убийството на студента Андрей Монов.

Ренета Инджова, бивш премиер на България: От улицата да извикате човек, ще ви каже, че всеки закон у нас е направен така, че да има възможност за изключение. Калпакчиев няма да го направи просто така.
;

Според Инджова, скандалът с руска намеса и шпионаж у нас, е постановка.

Ренета Инджова, бивш премиер на България: Димната завеса се прави така, че всеки да привиди определени причини за шашкъниите, които нашите властници правят. Сега имат да решават вътрешни проблеми на една кампания, за да си привлекат тези, които им трябват от реквизита.

Тука ще се получи един много хубав ефект - русофилите ще получат самочувствие. А за пред света ние сме лоялни европартньори, допълни Инджова.

;

Този, който взима заеми, най-сигурно бива заробван, категорична е Ренета Инджова.

Ренета Инджова, бивш премиер на България: Международният валутен фонд в периода на създаване на демократичната източноевропейска общност преди 30 години игра много коварна роля в прехода, в създаването на пазарната икономика. Заедно със Световната банка бяха онези подкукоросници на неправилни действия, които страните извършиха, раздавайки им заеми.

Вижте целия разговор във видеото!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Президентът Радев се срещна с и.д. посланик на САЩ у нас Джъстин Фридман
Президентът Радев се срещна с и.д. посланик на САЩ у нас Джъстин Фридман
М. Марковски: При умишлено убийство не трябва да има съкратено съдебно следствие
М. Марковски: При умишлено убийство не трябва да има съкратено съдебно следствие