НОВИНИ

Рейтингът на Тръмп скочи през последната седмица

Рейтингът на американския президент Доналд Тръмп се увеличи с 6% в сравнение с миналата седмица, когато нивото на подкрепа падна до рекордно ниско равнище, става ясно от проучване на Rasmussen Reports.

bnt avatar logo
от БГНЕС/БТА
10:37, 12.08.2017
Чете се за: 00:27 мин.
По света
рейтингът тръмп скочи последната седмица

Според проучването в момента около 45% от американците одобряват политиката на магната, докато тази цифра беше само 39% през миналата седмица. В същото време 53% от анкетираните са против действията му, 44% от тях изразяват и сериозното неодобрение от работата на държавния глава.

Изследването е проведено по телефона в рамките на три дни сред повече от 1500 души.

;

Междувременно президентът Доналд Тръмп потвърди, че не е бил сериозен, когато благодари на руския президент Владимир Путин за драстичното съкращаване на броя на американските дипломатически служители в Русия, което щяло да спести на САЩ много пари, предаде Асошиейтед прес.

В присъствието на държавния секретар Рекс Тилърсън вчера в своя голф клуб в Бедминстър президентът потвърди, че САЩ ще са готови с отговора на решението на Путин до 1 септември - срока, поставен от руския президент за съкращаването на американския дипломатически персонал.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Добро е състоянието на изоставеното дете в Западен парк
Добро е състоянието на изоставеното дете в Западен парк
Безплатни изследвания за туберкулоза в Русенска област
Безплатни изследвания за туберкулоза в Русенска област