НОВИНИ

Риана, Амал Клуни и Донатела Версаче - домакини на годишния бал в "Метрополитън"

Риана, Амал Клуни и Донатела Версаче ще са домакините на следващото издание на традиционния бал на музея „Метрополитън“ в Ню Йорк, наричан „Мет гала“. Провеждано всяка година през първия понеделник на май тържеството е основен източник на средства за Института за костюми на музея „Метрополитън“ и едно от най-очакваните светски събития за годината. Билетите за него се продават за сума от 30 000 за единичен билет и 275 000 за маса, а гости са най-известните личности от света на модата и шоубизнеса.

bnt avatar logo
от БГНЕС
22:01, 09.11.2017
Чете се за: 00:27 мин.
По света
риана амал клуни донатела версаче домакини годишния бал метрополитън

Адвокатът по човешки права Амал Клуни, която е съпруга на актьора Джордж Клуни, е популярна със своя отличим стил. Заедно с нея домакини на 7 май ще са Риана – 29-годишната певица, която всяка година е обявявана за най-добре облечена звезда на вечерта. Към тях се присъединява и легендарната Донатела Версаче, която е един от основните двигатели на едноименната модна марка.

Изборът на домакините е направен от Ана Уинтър, главен редактор на „Вог".

Всяка „Мет гала“ е посветена на изложбата в Института по костюми, която през 2018 г. ще е „Райски тела: модата и католическото въображение“. Изложбата, която ще бъде открита на 10 май, ще включва папски роби и аксесоари, идващи директно от Ватикана.

Останалата част от изложбата ще включва повлияни от католицизма и църквата дизайнери и някои от най-известните марки в света.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
САЩ въведоха нови санкции срещу правителството на Венецуела
САЩ въведоха нови санкции срещу правителството на Венецуела
Папа Франциск забрани продажбата на цигари във Ватикана
Папа Франциск забрани продажбата на цигари във Ватикана