НОВИНИ

Ричард Брансън ще изнесе днес лекция в България

Британският предприемач Ричард Брансън пристига днес в България. Тази вечер той ще изнесе лекция в зала 1 на НДК, в която ще окуражи предприемчивите хора у нас да вярват в успеха си и да търсят път към реализирането му, съобщават организаторите.

bnt avatar logo
от Източник: БТА
09:03, 19.05.2017
Чете се за: 00:34 мин.
Още
ричард брансън изнесе лекция българия

Лекцията ще продължи приблизително два часа и ще бъде във формат "Q and A" - модератор на сцената ще му задава въпроси и той ще развива отговори по основните набелязани теми. Те са за неговия личен път към успеха, за предприемачеството, образованието, иновациите и устойчивото развитие на бизнеса и икономиката. Аудиторията в залата също ще има възможност да задава въпроси. След събитието е предвидена лична среща с него за ограничен кръг от хора - до 50 души.

Брансън е един от най-успешните британски предприемачи. Той е основател на конгломерата "Върджин груп", в който влизат над 400 компании, включително звукозаписната "Върджин рекърдс", телекомуникационната "Върджин мобайл" и авиокомпанията "Върджин Атлантик".

Освен като успешен бизнесмен, Брансън е известен и като човек с приключенски дух - той стои зад проекти като опит за най-бързото прекосяване на Атлантика и основаване на компания за космически пътешествия - "Върджин галактик".

66-годишният Брансън е на 8-ма позиция сред най-богатите британци според класацията на "Форбс", като нетното му богатство се изчислява на 5 млрд. долара.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
В Извън играта по БНТ HD: Георги Милков
В "Извън играта" по БНТ HD: Георги Милков
Марин льо Пен обяви кандидатурата си за парламентарните избори
Марин льо Пен обяви кандидатурата си за парламентарните избори