Бившият барабанист на "Бийтълс", Ринго Стар получи рицарско звание от кралица Елизабет Втора. Легендарният музикант беше част от церемония, на която бяха почетени още един от вокалистите на "Би Джийс" - Робин Гиб и британската балерина Дарси Бъсъл.

Ричард Старкли или по-известният с името Ринго Стар става част от "Бийтълс" след като първоначалният барабанист на групата Пит Бест напуска легендарния състав. Той влиза два пъти в Залата на слава на Рок енд Рола. Първият път като част от британската група през 1988 година и отново през 2015-та заради соло кариерата си след разпадането на "Бийтълс". В някои от песните на състава като "Жълтата подводница" , например, освен с уменията си на барабаните Ринго Стар участва и като вокал. Легендарният музикант има само един съвет за бъдещите творци.

Ринго Стар, музикант: "Не спирайте да свирите. Това направих аз. В началото работех във фабрика и я напуснах , за да свиря в "Бийтълс" за 3 месеца. Не знаех как ще се преобърне животът ми след това. Не знаеш какво ще ти подготви утрешният ден."

На ежегодната новогодишна церемония кралица Елизабет Втора почете един от основателите на "Би Джийс" - Робин Гиб със звание "Сър", а бившата балерина от кралския балет - Дарси Бъсъл, получи титлата "Дама."