НОВИНИ

Роднина на Александра Сивриева: Търсили сме я до последно

Търсили сме я до последно, нашето ежедневие беше да ходим на работа и после да я търсим по нощите дори. И по обяд съм си тръгвал да я търся, каза пред БНТ роднината на намереното мъртво момиче Светльо Ангелов.

bnt avatar logo
от БНТ
06:38, 13.04.2016
Чете се за: 00:27 мин.
У нас

Намериха тялото на 13-годишната Александра Сивриева от Провадия привечер, научи "По света и у нас". По неофициална информация Александра Сивриева е открита от нейни връстници в подземните помещения на бившия ресторант "Ловен дом" в града.

Близкият на починалото момиче разказа и че единственото, което знае е, че преди да изчезне е отишла за кафе до близкия магазин.

Момичето изчезна преди повече от 20 дни и родителите ѝ я обявиха за издирване. На този етап информацията не се потвърждава официално нито от МВР, нито от прокуратурата. Преди няколко дни прокуратурата в Провадия е изискала от ОД на МВР - Варна материалите по работата, свързана с издирването на Александра и е образувала досъдебно производство за противозаконно лишаване от свобода на малолетно лице.

Говорителят на окръжната прокуратура Варна Радослав Лазаров, заяви за БНТ, че държавното обвинение ще даде официално изявление, когато има готовност за това.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
​Летище Схипхол в Амстердам беше частично евакуирано
​Летище "Схипхол" в Амстердам беше частично евакуирано
Президентите на Хърватия, Словения и Македония се срещат в Идомени
Президентите на Хърватия, Словения и Македония се срещат в Идомени